Data & Analytics Recruitment in Nederland

We 💖 DATA

Om de concurrentie voor te blijven, moeten bedrijven in Nederland, België en Luxemburg continue zoeken naar nieuwe en innovatieve manieren om inzichten te halen uit de grote hoeveelheden data die ze verwerven.

Ons Nederlandse team werkt momenteel samen met veel uitdagende data gedreven organisaties in de branche en loopt voorop wat betreft kennis van de huidige Data Science trends. Onze bekwaamheid om het beste talent te matchen met de meest uitdagende bedrijven is uniek.Als u op zoek bent naar uw volgende uitdaging in de Data & Analytics-industrie, neem dan contact op met ons recruitment team. Zie onderstaand de contactgegevens. 

WAT WEDOEN

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van specialistische Data & Analytics inzichten en analysehulpmiddelen aan een verscheidenheid aan klanten in heel Nederland.

Data & Analytics recruitment is wat we doen en is onze corebusiness. We kunnen vol vertrouwen zeggen dat geen enkel ander recruitmentbureau het wereldwijde bereik en het vermogen heeft om dergelijke nichevaardigheden te bieden in één van de meest concurrerende markten. We zijn begin 2015 gestart met onze recruitment activiteiten in de Europese markt en hebben ons sindsdien actief gericht op banen puur in Data & Analytics. We hebben ons verdiept in deze markt en zijn nu een onderdeel van deze sector. Ons vermogen is gegroeid om gerichte full-service werving en selectie te bieden. Dit doen we in zes kernspecialiteiten die we definiëren als de specialismen: Data Science, Marketing en Insight, Credit Risk, Data en Technologie, Digital Analytics en Healthcare Analytics.WaAr WERKEN WIJ?

Wij werken met een groot aantal klanten en kandidaten in heel Nederland, België, Luxenburg en de rest van Europa. We beschikken over gespecialiseerde tweetalige teams die zich richten op landen zoals: Duitsland, Scandinavië (Denemarken, Noorwegen, Zweden), Frankrijk en Zuid-Europa (o.a. Spanje).


WAT MAAKT are ONS UNIEK

Onze consultants zijn tweetalig of afkomstig uit het land waarin ze werken. Uit feedback van onze klanten, kandidaten en andere externe partners blijkt dat onze klantgerichtheid, branchekennis en internationale teams ons onderscheiden van de andere recruitment bureaus in ons vakgebied.

Door onze focus en kennis begrijpen wij onmiddellijk uw wervingsbehoeften of carrièreambities.Wij leggen de nadruk op het leveren van een professionele- en kwaliteitservaring, elke keer dat we contact hebben met onze partners. Door middel van onze actieve en responsieve aanpak streven we ernaar om het wervingsproces voor iedereen eenvoudig, gemakkelijk en uiteindelijk succesvol te maken. Wij zijn een vertrouwde en langdurige partner voor al onze klanten. Als u hulp bij het werven van nieuw personeel nodig heeft, of als u op zoek bent naar de volgende stap in uw carrière, neem dan contact met ons op. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!KOM in CONTACT

Wij komen graag met u in contact om te helpen bij het zoeken naar uw volgende uitdaging of het aannemen van personeel.

Ewan Dunbar: +44 20 8408 6070 or Stuur een email naar ewandunbar@harnham.com

Latest Jobs

Salary

€65000 - €75000 per annum

Location

Utrecht

Description

Je als consultant aan de slag bij verschillende toonaangevende bedrijven (in de regio) en werk jij aan software gedreven producten en machine learning-modellen

Salary

€50000 - €68000 per annum

Location

Amsterdam, North Holland

Description

Een zeer bekend online tech bedrijf dat de online wereld verovert, zoekt een Team Lead voor het SEA-team.

Salary

€45000 - €60000 per annum

Location

Rotterdam, South Holland

Description

Een groeiend E-commerceplatform met een zeer goede reputatie is op zoek naar ervaren en zeer technische Javascript-ontwikkelaar voor het kantoor in Rotterdam.

Salary

€50000 - €80000 per annum

Location

Amsterdam, North Holland

Description

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een start-up omgeving? Dat is dit jouw kans!

Salary

€70000 - €90000 per annum

Location

Amsterdam, North Holland

Description

Dit is een mooie kans om een ambitieus team van Data Scientisten aan te sturen in het hart van onze hoofdstad in Nederland!

Harnham blog & news

With over 10 years experience working solely in the Data & Analytics sector our consultants are able to offer detailed insights into the industry.

Visit our Blogs & News portal or check out our recent posts below.

Recently Viewed jobs